7.04.2020 г., 22:20 ч.

Моя рай 

  Поезия » Любовна
449 0 0

Погледа ме докосна, аз мълчах и усещах аромата на нежност да се потапя върху тялото ми.

Любов замълчи....

Отведи ме в рая.

Усещаш ли как страстта надделява и се вплита в душите ни.

Ти бе моят стъклен рай в който се събудих.

Ти си моят рай , а аз твоето цвете.

Моята утеха е болка , че те докосвам и те улавям .

Претискам те, вдигам глава и виждам очите ти ... Тоой е моят рай.

 

© Десислава Танева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??