Погледа ме докосна, аз мълчах и усещах аромата на нежност да се потапя върху тялото ми.
Любов замълчи....
Отведи ме в рая.
Усещаш ли как страстта надделява и се вплита в душите ни.
Ти бе моят стъклен рай в който се събудих.
Ти си моят рай , а аз твоето цвете.
Моята утеха е болка , че те докосвам и те улавям .
Претискам те, вдигам глава и виждам очите ти ... Тоой е моят рай.
© Десислава Танева All rights reserved.