2.04.2024 г., 22:28 ч.

Моят свят 

  Поезия » Авторска песен
71 0 1

Нищо в моя свят не е измислено
и нищо няма свой еквивалент.
Реката е река, а Хълма тича
подгонил на едно глухарче шапката.

Нищо в моя свят не е измислено,
макар че Слънцето е само за декор,
а вечер гастролира под върбите
оркестърът със жабешкия хор.

Нищо в моя свят не е измислено
и нищо няма собствен паралел.
От Репа си купува вестник Вятърът,
макар че стария не е дочел…

© Георги Ревов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??