8.06.2012 г., 13:57 ч.

Моя тихо прошепната клетва 

  Поезия » Любовна
858 0 12

МОЯ ТИХО ПРОШЕПНАТА КЛЕТВА

(bizcocho & zefpet )

 

В тишина недокосната нека трептим,

преоткривайки нейните ласки.

Не задавай въпроси и нека горим 

във вулкана на своите страсти.

 

Във мълчание думи да пият със сласт

всеки допир на обич стаена.

Ти раздаваш, потапям се в твоята власт

и прегръщам безкрайна вселена.

 

Ти си моето тайнство в сакралния миг,

ти си мое причастие свято!

Приеми ме, гори ме и бурен, и тих

в своя огън докрай, без остатък.

 

С теб люлея във скута най-свидната нощ,

всеки стон във очите ти светва.

Опияняваш, разтърсваш ме, моя Любов,

моя тихо прошепната клетва.    

© Илко Карайчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??