3.08.2009 г., 8:56 ч.

Моят август 

  Поезия » Пейзажна
993 0 27

 

Давам път на светлите простори

в мене, изтъкани от дъга...

Милват ме лъчите животворни,

облаче ми маха със ръка.

Пойни птици, литнали на воля,

с песните си сгряват моя свят.

Дишам с пълна гръд небе от обич

и лети духът ми вечно млад...

 

 

 

 

 

© Вилдан Сефер Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??