3 авг. 2009 г., 08:56

Моят август 

  Поэзия » Пейзажная
994 0 27

 

Давам път на светлите простори

в мене, изтъкани от дъга...

Милват ме лъчите животворни,

облаче ми маха със ръка.

Пойни птици, литнали на воля,

с песните си сгряват моя свят.

Дишам с пълна гръд небе от обич

и лети духът ми вечно млад...

 

 

 

 

 

© Вилдан Сефер Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??