27.03.2010 г., 16:38 ч.

Моят Дон Кихот 

  Поезия » Любовна
1078 0 4

 

 

Не, моят рицар днес не е печален!

За мене той е рицарят последен,

със който търся новото начало

и със надежда в бъдещето гледам...

Той с вятърните мелници се бори!

Но после се завръща пак при мене

да ме целува и да ми говори

как тъжно е да бъдем разделени...

За мене той воюва и наяве,

и във съня си! Пази любовта ни...

И чувствам се в прегръдките му здрави

обичана, любима и желана...

И вече знам – където да потегли,

ликът ми в себе си е той прегърнал...

А аз ръце към него ще протегна,

когато пак при мене се завърне...

 

27.3.2010 - Дулцинея

© Георги Ванчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??