29.11.2008 г., 21:25 ч.

Моят филм 

  Поезия » Друга
405 0 0
Моят филм
е тъжна драма
Моят филм
е истина голяма

В моя филм
герои нямя
Моят филм
за теб е изненада

Моят филм
е моето откровение
Моят филм
е моето спасение

Моят филм
е дневник за живота
Моят филм
е... ами твоя?

© Боби Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??