14.10.2008 г., 18:09 ч.

Моят грях! 

  Поезия » Друга
518 0 3
Уморих се да се боря....
Уморих се да те моля
да поискаш да живееш.
Уморих се от виновност,
уморих се и от грешки.
Уморих се да закърпвам 
във душата си човечност,
уморих се да я дърпам
над чернилка безконечна.
Уморих се да прибирам 
по джобовете си болка...
Уморих се да играя... Бога...
А така те обичам!

© Шопландия Софийска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??