24.08.2016 г., 0:53 ч.

Моят грях 

  Поезия » Любовна
361 0 0

Моят грях

 

Беше отдавна. И толкова кратко.

Аз спях във люлка- раменете на татко.

След това люлката се продъни

и животът ми дяволски се издъни.

 

В дупката, в която бях потънала

се чувствах удобно, до шия затънала.

Ти си ми закъснелият: и родител

моят любовник, мускетар и спасител.

 

С неочакван за никого, стоицизъм,

пренебрегнахме детския егоизъм.

Извървяхме път, с тръни белязан,

под погледи, пълни със сарказъм.

 

Сигурно сбъркахме във отношенията

и взаимодействието със поколенията.

Но в любовта винаги има жертви.

Не грешат единствено хората, мъртви.

 

Сега заспивам на моето само

място- вляво до твоето рамо.

Заспивам във теб, без никакъв страх,

мое обсебване и любов, и грях!

© Мари Елен- Даниела Стамова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??