6.11.2007 г., 23:37 ч.

Моят изход 

  Поезия
528 0 0

Животът ми не беше лек,

родих се в бурна зимна нощ и като нея цял живот лудея

и грешки правя всеки миг.

В неправилни мъже се влюбвам и  целия си свят раздавам,

а те ограбват ми сърцето и сълзи ми оставят на раздяла.

Но вече край, сърцето си във камък аз затворих,

да видим как някой ще ме нарани сега, аз вече никой не обичам

и себе си дори. Призрак ще съм, а те не страдат, ето - изходът е ясен,

вземайки бръснача, аз ще се спася!

© Поля Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??