13.11.2016 г., 4:45 ч.

Моят живот 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
595 3 6

Моят живот...

 

Моят живот е в твоите очи
в мекотата на ръцете ти,

в силата на прегръдките ти
в ласките на гласа ти,
който шепне - обичам те.
Животът ми е там и там и там,
където и да си ти
в побоя на сърцето ти,
в червеното на устните ти,

в огънят на стъпките ти...
Животът ми е там,
в твоето слънце,

и във твоята тъмнина,

във всеки един сезон,
в топлата вода
която пия от ръцете ти.
Животът ми е там,
до стаята ти,

до сърцето ти
в топлината на стиховете ти.
Животът ми е там,
където и да отидеш ти...

 

 

 

 

 

© Лили Вълчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??