6.10.2007 г., 11:15 ч.

Моят къвав Св.Валентин 

  Поезия
642 0 5
"Истински живеят влюбените"
или просто сънуват...
Скитат се, така безрасъдни,
по улиците и от нищо не се вълнуват.
Те ще живеят в своите измислици,
докато щастието не ги подведе.
И до тогава няма да вярват,
че ще бъде разбито и тяхното сърце.
Това е моят кървав Св. Валентин,
днес празнува безкрайна ми самота.
Само ако можех да те върна за миг...
не бих позволих да си тръгнеш така.

© Стеси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??