21.12.2013 г., 19:24 ч.

Моят любим език 

  Поезия » Гражданска
766 0 2

Език мой роден, свят, на моите деди,

звучен, вековен, безкрайно скъп и мил!

Историята помни вековните следи,

от Бога светите братя озарил...

 

Не ще те заменя за ласка и облаги,

макар да хулен си от завистници зли!

Ще пребъдваш с децата ни млади!

Не гасне туй, що Бог със слава озари!

 

© Елена Калчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??