10.06.2010 г., 23:26 ч.

Моят мрак 

  Поезия » Пейзажна
469 0 0

Моят мрак


Всичко, що някога обичах,
сега мъртво в спомените ми лежи,
всички, дето приятели наричах,
сега загубил съм и техните следи.

А в къщата стара тъне всичко в прах
и миризмата зловеща, стара, на прогнило,
и от живот следите напомнят моя грях,
в пода и в стените се пропила.

Всичко, що някога обичах,
сега преследва ме и тежко мен гори,
всички, дето приятели наричах,
отхвърлих аз в спомените си дори.

Само вината ще следва мен до гроба
и от злобата последва моите презрения,
убийството в душата тежи - отрова,
завет на терзания от пагубни решения.

И не ще забравя и без прошка ще остана,
мен ще преследват призраци на миналите дни,
да забравя всички - приех от дявола покана,
сега гине всичко в тъмнина на спомени едни.

S.Deathstroke

© Богомил Пушев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??