По-нежен от "Болеро" на Равел,
по-романтичен от Дон Кихот на Сервантес.
Мили мой, по път греховен си поел,
като герой си в "Ад" на Данте...
Страстен си като Казанова,
а аз - грешна като Месалина.
Ти си моята сладка отрова,
изпивам те, без дозата умирам...
Ти Монтеки си, а аз Капулети,
сякаш сме от два различни свята...
Душите ни от любов са родени,
като Афродита от морската пяна...
Като в приказка на братя Грим живеем...
Аз Пепеляшка съм, а ти си принцът,
с каляска идваш да ме вземеш,
а в 12 пък оказва се била е тиква...
Ех, любов ли бе да я опишеш?
Като отнесени от вихъра сме с теб,
а страстите ни буйни не утихват.
Аз Скарлет съм, а ти пък моя Ред...
Понякога сме луди, даже смешни..
Обичаме се, караме се,
но рядко стигаме до бой!:)
Аз дяволче съм, а пък ти си грешник,
но си моят най-любим герой...
© Ани Всички права запазени