От много години насам
подарък искам да ти дам
и все се чудя какво ли
да бъде ,ала незнам.
Как мога със нещо което
ще купя от скъп магазин
да изразя това,което
с години стаено е в мен.
Не мога дори и със думи
макар,че съм малко поет
да кажа ,колко обичам
със двустишие или ред.
С години така все се чудя
какво ли какво да ти дам
нещо което да бъде
скъп спомен или армаган.
Поглеждам ме толкова нежно
и милвам лицето ти с длан
която от любов натежала
по-скъпа от всичко е знам.
В очите ми виждаш морето
в косите златния бриз
а устните нежно те канят
подготвям ти нежен сюрприз.
Вземи ме мене цялата
подарък да бъда за теб
това ще ти бъде наградата
и с надпис от мене за теб.
© Евгения Тодорова Всички права запазени