6.02.2011 г., 11:52 ч.

Моят пристан 

  Поезия » Философска
980 1 12

   Приятели, нали е прекрасно, когато намириш своя пристан и там се чувстваш защитен, свободен, щастлив и готов да посрещнеш всички удари на съдбата!!!

Защото тогава имаш сили да се бориш и да живееш достойно!!!    

 

   Искам да открия моя пристан!!!

===========================

 

Денят навън е тъй прекрасен,

а тъжна е душата ми!

Просторът грее светъл, ясен,

а пълна е тъгата ми!!!

 

Ех, Господи, прати спасение,

таз болка да прокуди!

Мечтая за живот - смирение,

за пътищата чудни!

 

Където ще намеря пристан

и тихо ще се свия -

Любов да ме обгърне искам

и Тебе да открия!!!

 

 

         13.08.2010г.

 

© Валентина Харизанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??