Приятели, нали е прекрасно, когато намириш своя пристан и там се чувстваш защитен, свободен, щастлив и готов да посрещнеш всички удари на съдбата!!!
Защото тогава имаш сили да се бориш и да живееш достойно!!!
Искам да открия моя пристан!!!
===========================
Денят навън е тъй прекрасен,
а тъжна е душата ми!
Просторът грее светъл, ясен,
а пълна е тъгата ми!!!
Ех, Господи, прати спасение,
таз болка да прокуди!
Мечтая за живот - смирение,
за пътищата чудни!
Където ще намеря пристан
и тихо ще се свия -
Любов да ме обгърне искам
и Тебе да открия!!!
13.08.2010г.
© Валентина Харизанова All rights reserved.
Всичко ,за което пиша ,е това,което чувствам в душата си!!!
Благодаря,че хареса!!!