14.12.2008 г., 22:57 ч.

Моят прозорец 

  Поезия
596 0 6

Прозорецът ме гледаше със своите очи,

аз бях в него и той в мен!

Моят прозорец не е вратата към света,

в него мойта същност се отразява!

Не ще я съзрете,

докато не влезете вътре!

Но врати към мене няма,

няма и никога да има!

Аз съм само прозорец

и ни врати си имам,

и ни стени...

Знам, това е трудно разбираемо!

Аз не се раздавам пред други,

този прозорец ми е достатъчен.

Той ми вижда всичко -

и доброто,

и злото...

Моят прозорец е единствена утеха,

но само за мен си е той.

Не е вратата към света -

много повече е от това!

© Никой Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??