Прозорецът ме гледаше със своите очи,
аз бях в него и той в мен!
Моят прозорец не е вратата към света,
в него мойта същност се отразява!
Не ще я съзрете,
докато не влезете вътре!
Но врати към мене няма,
няма и никога да има!
Аз съм само прозорец
и ни врати си имам,
и ни стени...
Знам, това е трудно разбираемо!
Аз не се раздавам пред други,
този прозорец ми е достатъчен.
Той ми вижда всичко -
и доброто,
и злото...
Моят прозорец е единствена утеха,
но само за мен си е той.
Не е вратата към света -
много повече е от това!
© Никой Todos los derechos reservados
Ники...поздрав...