13.11.2008 г., 22:09 ч.

Моят пъзел - ти 

  Поезия » Любовна
1133 0 2

Пъзел от цветове в безбрежни зелени очи, редя и чакам те.

Пух и снежен прах разпилявам – чакам те.

Всеки път съм близо до сърцето ти и чакам те.

Мисля си, намерих  - по-красиво място за моите мечти.

Там, където си…

Едно парче ми липсва, за да стане моят пъзел цял,

едно парче ми липсва,

може би си в него ти живял.

Мисля да потърся пак наоколо.

Един цвят ми липсва

и май че имам нужда от теб.

Знам, че е там,

цветът е в твоите очи,

там, където си…

В светлина и нежна музика  - чакам те,

мисля си, намерих нужното парче и чакам те,

нарисува мечтите ми с цвета на твоята усмивка

и намерих те -

в пъзел от цветове,

разпилени слънчеви лъчи и… ти,

и всичко в мен си ти.

Чаках ли, намерих ли…

обичам те.

© Венцислава Благоева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • ;( Много е хубаво! ;(
  • Хубаво е, че си намерила липсващото парче от пъзела, и си сглобила картината на мечтите си. Поздравления много е добро!
Предложения
: ??:??