10.03.2023 г., 21:12 ч.

" Моят стих" 

  Поезия » Авторска песен
221 0 1

Ум - по мълчанието разпознавам

и по краткостта на казаното.

Аз на моя бряг оставам -

от плагиатството опазена.

 

Върви на пръсти моят стих -

тънкокрак и рошав- като мене -

в него мислите си подредих -

не словесни наводнения.

 

Сама да го чета - нима е жалко?

Оставам-вечният златотърсач.

Аз пия от моята чаша-тъй малка,

а чуждите делви-прескачам.

 

© Веси Филипова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??