11.11.2008 г., 17:00 ч.

Моят връх 

  Поезия » Философска
1090 2 5

                                                                                                                          

Аз ще достигна своя малък връх -

по пътя си понякога ще падам...

Но ще вървя, останала без дъх -

аз своя връх по пътя ще изстрадам.

 

Ще се препъвам в острите скали

и тръните в петите ми ще парят -

дори и всяка стъпка да боли,

умората челото да изгаря,

а устните от жажда да кървят

и бурята в лицето ми да вее...

Те всичките не могат да ме спрат -

по пътя свой към моя връх ще пея!

 

А щом достигна своя малък връх,

от извора в недрата му ще пия,

ще постоя, ще си поема дъх...

и нов връх в хоризонта ще открия!

© Мариела Челебиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??