23.08.2014 г., 22:11 ч.

Моята болежка 

  Поезия
296 0 2

Омръзна ми да бъда себе си защото.

Омръзна ми да бъда аз... Защо ли?

Защото  всичко се повтаря...

И пак напомня ми за нас...

Дълбоко в тъмнината моя-

дълбоко в моята душа.!

   

Не всичко в нея знай -

е чисто злато...

Защото в нея много е медта.

    

Спри аз моля те не тръгвай!

-Не тръгвай ти отново надалеч...

Защото с теб сме цяло!?

Което нас не ще...Не зная,

Май никой ,никой няма да -

ни разбере...

     

-Обаче в тъмното не знаеш...

Със кой говорил си какво?

Защо на него си го казал...?

Какво за тебе е добро!?

     

Но ето че във  таз игра на думи -

 ти не знаеш...!?

Кога и кой от тинята ще те

спаси...?

И пак отново ще -

запалиш огън...

И този огън вътре в тебе

ще гори...!?

© Ангел Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря Сани за коментара .Радвам се !Поздрави!!!
  • Вътрешния огън може да е спасение...

    Поздрави, Ангел!
Предложения
: ??:??