22.01.2007 г., 0:57 ч.

Моята душа 

  Поезия
677 0 5

Разкъсвам своята душа на части,

раздирам я парченце по парче..

Раздавам я на хората – за щастие,

за да са живи, здрави, за да са добре.

Раздавам всяка мъничка частичка

на всеки, даже непознат.

Раздавам се докрай. Не получавам нищо,

но няма да прекъсна своя път.

За мен това е смисълът в живота.

В живота трябва да си мил, добър,

в живота трябва с всеки да споделяш

усмивка, стон, прегръдка, сън.

Живота е един, но в него има много:

има щастие, любов, шега,

има болка, има и усмивки,

но аз ще продължавам все така.

И в края, щом посрещна тъмнината

на вечната безсънна нощ,

аз няма да заплача. Ще се радвам,

защото моята душа живее тук чрез вас.

© Галя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??