Би трябвало да те забравя, но не мога,
дори да знам, че всичко свърши между нас.
Затворя ли очи пак виждам
тела ни треперещи от страст.
Не се обичахме, бе флирт
а сексът между нас - игра.
Жадуваните срещи бяха фарс,
лъжата бе ни спътница.
Страстта от пламък в огън разгоря,
от буря дива всяка нощ поддържана,
но пролетният дъжд ни наваля
и пламъкът угасна, сля се с пепелта.
© Весела Йотова Всички права запазени