13.09.2023 г., 22:47 ч.  

Моята История 

  Поезия » Свободен стих
394 0 0

Това е моята история

Срутих се върху себе си като планина

Никой не може да ме задържи освен мен

Изгубен съм в себе си като тайна

Никой не може да ме намери освен мен

 

Тези, които виждат отдалеч, смятат, че съм щастлив

Те не знаят, че очите ми плачат всеки ден

Незарасналата ми рана в мен кърви

Животът ми се превърна в неизвестност

 

Плаках, смях се, това е моята сцена

Живях, видях, нямам оправдание

Моята история е пълна с тайни

Никой не може да ми пише освен мен

Видях се в собствения си гроб

Отразих горските пожари

Не гледай напразно моята угаснала пепел

Никой не може да ме изгори освен мен

 

Уморен съм, притеснен съм, сърцето ми не издържа

Дори да кажа, че съм нещастен, никой няма да ми повярва

Търся миналото, не може да се живее така

Животът ми е непоносимо изпитание.

© Веселин Алексиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??