25.07.2008 г., 9:05 ч.

Моята изповед 

  Поезия » Любовна
646 0 0
Забранявам ти да си отиваш,
на ум дори недей си го мисли.
Обичам те, не знам дали разбираш
и истинска любов намирам само в твоите очи.
В прегръдките ти силни аз се чувствам жива,
в чуждите едва ли бих могла.
Желая устните ти нежни с мойте да се сливат,
ако не - по-добре да съм сама.
Сърцето мое тихичко те вика,
не чуеш ли зова, ще го сломиш.
Не го измъчвай и не питай,
а мъките му ела да прекратиш.
Мили мой, това е мойта изповед!
Разбери - ти си всичко за мен.
Знай, щастлива съм само с теб,
ти ме палиш ден след ден.

© Антоанета Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??