22.11.2019 г., 15:15 ч.

Моята жена 

  Поезия » Любовна
652 2 1

Притихвам в теб и всичко се променя -
изчезва времето и сме във вечността.
Светът на любовта без тайни ни приема -
аз ставам твоят мъж, ти - моята жена...

© Красимир Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??