Nov 22, 2019, 3:15 PM

Моята жена 

  Poetry » Love
658 2 1

Притихвам в теб и всичко се променя -
изчезва времето и сме във вечността.
Светът на любовта без тайни ни приема -
аз ставам твоят мъж, ти - моята жена...

© Красимир All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??