18.01.2010 г., 10:36 ч.

Моята жена не си я давам 

  Поезия » Хумористична
824 0 8

 МОЯТА ЖЕНА НЕ СИ Я ДАВАМ

 

Моята е жèна

лоша и свадлива -

все се кара, все ме напобива!

 

Ама хак ми си е,

даже малко ми е,

като не съм гледал

кога съм я взèмал!

 

Сам я найдох,

сам си я избирах -

няма на кого да се нервирам!

 

Да ѝ креснеш,

и да я набиеш –

акъла си, главата си биеш!

 

Като не съм мислил,

кога съм се женил,

хак ми си е, даже малко ми е!

 

Ала като гледам

тези ни артистки –

те по-грозни и по-лоши всички!

 

Мъйнова ли,

Радкова ли, ѝли

Гърбова и Нейкова? Годзили!

 

А и тез

близначки Лафазанки

са такива мърли калпазанки!

 

Хеле тази

Вѝктора Подобната –

тя пък е кобила безподобна!

 

С тази

театрална шоу мода,

ще откажат от жени народа!

 

Който

българките не познава,

ще реши, че в цялата  държава

 

всички

българки са мустакати,

със гърди и със крака космати!

 

А пък

българите – извратени,

сбъркани мъже или кретени!

 

Само като

ги сравня със нея –

моята е ангел и е фея!

 

Нека само

ми е жива, здрава –

любя си я и не си я давам!

 

---

Мъйнов, Радков, Гърбов, Нейков, Лафазанов и Виктор Калев (Виктор Подобното) са комици, в шоу-програмите често представящи женски персонажи. 

 

© Ангел Чортов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??