Появи се някъде от там,
появи се с целия си плам
и разбрах аз, без дори да я погледна,
че в живота ми
тя ще е единствената и последна!
Сънувал съм я и съм се надявал,
а вече буден съм забравял,
но никога не бях за миг помислил,
че реалност този сън ще бъде!
Сега, когато този сън е буден,
объркан съм и някак си уплашен,
защото не искам да се превърне в спомен,
а да си остане тя
любовта - единствена и вечна!
Готов съм за нея да се боря,
в битки всякакви да влизам,
и докато дишам... докато живея,
в защита нейна
пред нищо няма да се спирам!
© Димо Всички права запазени