Aug 5, 2012, 1:27 PM

Моята любов 

  Poetry
563 0 3



Появи се някъде от там, 
появи се с целия си плам
и разбрах аз, без дори да я погледна, 
че в живота ми

тя ще е единствената и последна!

Сънувал съм я и съм се надявал, 
а вече буден съм забравял, 
но никога не бях за миг помислил,
че реалност този сън ще бъде!

Сега, когато този сън е буден, 
объркан съм и някак си уплашен,
защото не искам да се превърне в спомен, 
а да си остане тя

любовта - единствена и вечна!

Готов съм за нея да се боря, 
в битки всякакви да влизам, 
и докато дишам... докато живея,
в защита нейна 

пред нищо няма да се спирам!

© Димо All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Благодаря ви дами!
  • Харесах!
    Бъдете щастливи!
  • Не зная дали ли ще я последна тази любов,но нека я има.За любовта са се правили какви ли не чудеса.Опазете тази любов,за да я има и да сте щастлив.
Random works
: ??:??