23.04.2011 г., 17:48 ч.

Моята любов 

  Поезия » Любовна
1378 0 4

Моята любов не свършва тука

тя е с коренчета плъзнала у теб

тънките ластуни съм преплела с кука

чувства вплитала съм ред по ред

 

Моята любов е нежно засадена

тя живее в твоя малък двор

там на видно място подредена

расте от грижите на топъл взор

 

Моята любов  цъфти в отплата...

с най-прекрасния неземен цвят

пурпурно припламваща в сърцата

тя е въздуха на малкия ни свят

 

Моята любов е благодатна, свята

искам с нея в теб да се вселя

аз да съм на щастието ти вратата

всичко с тебе искам да деля

 

Моята любов е дар от Бога

през очите ù спокойна гледам

ще раздавам колкото аз мога

със любимия си аз ще я споделям...

© Ирена Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??