18.01.2007 г., 2:26 ч.

моята майка 

  Поезия
1489 0 6

Ти роди ме на света,
моя майчице добра,
с много болка
и сега,
аз ти благодаря.

Искам винаги да си с мен
и да ме съветваш всеки ден,
обичта ти е огромна,
мъдростта ти е благородна.

Аз,твойта дъщеря
стократно ще ти се отблагодаря,
с много обич от сърце
с топли думи и дела,
за теб моя майчице -
най-добра.

© Маргарита Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??