30.03.2009 г., 0:07 ч.

Моята майка Надежда 

  Поезия » Друга
799 0 4

На моята майка

 

Надежда

 

Харесвам залеза - почивка за душата.

Обичам слънцето, небето и земята.

Море и бури, стихия от вълни,

а с утрото - отново идваш ти.

 

Надежда, благодаря ти, че те има

в душата ми, в мечтите ми и ми даряваш сила!

Ти, майко моя, много си ми дала -

любов, усещане за красота и вяра!

© Веси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??