6.07.2015 г., 10:51 ч.

Моята мечта 

  Поезия
483 0 0

Напоследък изгаря ме страстта! 

Страст, свързана с една мечта.

Но тя не е за кола, богатство, слава, а е обикновена,

някак земна и реална. 

Една мечта, комбинация от няколко неща! 

Вечерта да направя трийсет вида ястия. 

Да измия от чашите праха. 

Да аранжирам стотици свещи и най-прекрасните цветя. 

Да изостря сетива на заглушена светлина. 

Да усещам аромати от екзотични краища на света. 

Да чувам нежен фон у дома. Да прецизирам и най-малките неща. 

Да направя кафе и закуска на сутринта. 

Да! Това би ми донесло радостта! 

Но като се замисля! 

Важна е само тя! 

Моята мечта!

© Красимир Цуцов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??