10.02.2022 г., 18:55 ч.

Моята молитва 

  Поезия
409 5 6

И моля те, Боже:
Дай ми търпение!
Чувствам, че може,
знам, че това е решение!
Къде е баланса,
да укротя своята Вселена?!
В това ми е шанса,
да научи Душата ми защо е родена!
Чувствам искрата,
на Твоята сила,
насищаш средата,
с Енергия жива.
Помисли грешни,
не може да няма,
в ситуации смешни,
дано бъде цялата драма.
Живота е кратък,
а Пътя трънлив е,
в този остатък,
Те моля: "Води ме!"
Знак ми изпрати.
Благодаря ти покорно!
С мисли повратни,
за да не се налага повторно.
Здраве и мъдрост,
от Тебе ще прося,
Твоята щедрост,
обещавам в сърцето да нося! 
 

 

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??