19.04.2017 г., 11:34 ч.

Моята неосъществена мечта 

  Поезия
1051 1 0

Моя най-голяма неосъществена мечта,
ти си моята блестяща звезда.
Избърши сълзите в моите очи,
от депресия в щастие превърни моите дни.

 

Ах, неосъществена мечта, търся те къде ли не.
Слез при мен от високото небе,
накарай ме да литна от щастие в нощта.
Без теб всеки ден минава в самота.

 

Знам, че много искам и не е само това,
много висока цел имам и я искам сега.
Животът е хубав, осъществих много неща,
може би много бързам за теб, неосъществена мечта.

 

Някой ден ще те осъществя,
с обич и усмивка ще посрещна деня,
за тебе тръпна и копнея,
за теб живота си живея!

 

Моля те, Господи, осъществи ми таз мечта!
Моля те, искам я от цялата си душа!
Моята молитва от сърце приеми
и мечтата свята ми подари.

© Стефан Станчев Всички права запазени

Посвещавам това стихотворение на моята най-голяма и неосъществена мечта.

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??