17.03.2008 г., 23:26 ч.

Моята песен 

  Поезия » Любовна
653 0 4
Моята песен

Щом съм с теб светът е рай чудесен,
най-красивата приказка на света,
затова за тебе ще напиша песен,
ще я изпея и ще ти я посветя...

От нежни звуци сътворена,
които пърхат като вълшебен прах...
Леко тъжна, но и развеселена,
с много смелост и с малко страх...

Написани от думи най-красиви,
събрали в тях обичта,
ще се разлива мелодия щастлива,
а гласът ми ще се лее с лекота...

И ще разказвам приказка нечувана,
написана с прегръдки и целувки нежни...
Моята песен от сърцето продиктувана,
на тебе посвещавам с надежда!

И музиката с текста ще се преплита
в едно вълшебно, приказно кълбо,
по-истинско нещо едва ли има
от моята неземна любов...

На сцената съм, а погледът - унесен,
който непрестанно търси теб...
И казвам: "Ще изпея моята песен,
а тя е поздрав за любим човек!"...

© Радослава Михайлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??