23.12.2010 г., 20:56 ч.

Моята песен 

  Поезия » Друга
493 0 2

Аз ще пея песента
от живота си в ритъма на любовта.
Аз ще пея песента,
която казва: Нека всички да се обичат.
И в свят, където радост рядко е известна,
аз ще пея моята песен...

Аз ще хвана слънцето и тя ще бъде моя.
И в свят, където хората рядко се грижат един за друг,
ще предлагам състрадание на всеки, който ме срещне.
И с порива на вятърa ще нося със себе си моята любов.
И в свят, където всеки има нужда от любов,
аз ще споделя любовта си с вас.

17.12.2010

© Мартин Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??