20.06.2009 г., 22:55 ч.

Моята песен 

  Поезия
544 0 9

В душата ми пулсира песен, 

възпирана от векове,

ще я изпея в мойта есен

край тия морски брегове.

 

Ще я изпратя по вълните

на вековечното море 

и нека то да я разказва 

на идващите векове!

 

И нека нежно я люлее

и да я носи по света,

на бъдещето да я пее

и да рисува красота!

© Ракина Радева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??