30.08.2008 г., 12:59 ч.

Моята приказка 

  Поезия » Любовна
465 0 1
 

Моята приказка

 (Героят от моята приказка)

 

Писна ми в твоя измислен сериал да живея,

второстепенна роля в твоя живот да играя.

Къде е нашето кътче от Рая?!

 Явно само в някоя приказка,

но не и тук, нали?!

 

Аз съм за друг и ти за друга.

Но как сърцето, но как сърцето да го науча

да спре за теб да тъжи, да живее за други очи.

Ти си мой още - Мой си в моите мисли, мечти.

Там си нощем, денем, както преди,

макар и не в живота ми!

 

Кътче в моя свят имаш ти.

Там стоиш, там живееш.

Завинаги ли?!

 

Искам да избягам  от теб,

да забравя за разбитите ми с теб мечти -

илюзорен образ беше ти,

но и днес не спираш да се появяваш,

дори и в чуждите устни сякаш си ти,

щом докоснат, сякаш си ти.

Щом ме погледнат, сякаш търся все теб,

а следа и от теб вече няма, но всеки ми напомня

мой перфектен измислен герой - герой от някой приказка.

Моят герой - Героят от моята приказка!

© Някоя Някоя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • разказвай я тази приказка... и един ден ще стане реалност...
    поздрави!
Предложения
: ??:??