5.12.2008 г., 9:21 ч.

Моята приказка 

  Поезия » Любовна
618 0 1

Моята приказка

                                          на ВАСКО с ЛЮБОВ

Живяло в тоз живот суров,

едно девойче без любов.

В житейската гора безспир -

то дирило навред любим.

 

Само във тази олелия -

познало радост и тъга,

че само с който не дружило -

не му донесло е беда.

 

И станало сърце му камък,

а камък - трудно се руши.

Затуй, когато принц срещнало -

не можело с любов да го дари.

 

Но момъкът със нежна ласка

сърце й каменно обви.

БЕЗКОРИСТНО, докрай отдаден,

с любов той всичко промени.

 

Любовно семе в тях поникна -

отгледано от мъжка длан.

И нов живот за тях роди се -

живот на радост и мечта.

 

За вас бе приказка красива,

но туй е моята съдба.

На всеки аз я пожелавам,

че туй е ВСИЧКО на света.

© Гергана Спасова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • На всеки пожелавам с топли ласки да бъде обгърнато сърцето му. Поздрарви!
Предложения
: ??:??