Мой неверен мъжественико,
стигна ли ти любовта от всичките?
Забравих, че си ненаситен, ти, проклетнико,
няма да се учудя, ако кажеш не.
Жените ти са си наивнички,
наивничките на годината,
че жена за твоя ранг са всичките,
а ти в графата си им първия!
При мене ти си най-последния,
отдавна аз те преживях,
за теб оставих моя средния
и успех с другите ти пожелах.
Толкова безупречен, но жалък си,
с теб на “ти” не се говори,
уж властен си, но твърде “малък” си,
с фактите не може да се спори.
Всички твои са, а беше труден???
О, да, че лош си, техен и чудесен,
жените първороден грях са ти
и за тях си... Mr. Greshen!
© Полина Всички права запазени