15.05.2015 г., 7:54 ч.

Мрак 

  Поезия
367 0 0

мрачно студено 

е в мойта душа

гледам през сълзи

смях и тъга

 

живота за нас

ти ме огорчи 

нямаш ли милост

я ми кажи

 

за нази съдбата 

беше една

но пътят към обич

свършва сега

 

боли ме душата

сърцето гори

ти ме излъга

за тия мечти

 

аз ще си тръгна

към пътя далечен

а ти ще ми кажеш

простими бях грешен

© Кармен николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??