May 15, 2015, 7:54 AM

Мрак 

  Poetry
366 0 0

мрачно студено 

е в мойта душа

гледам през сълзи

смях и тъга

 

живота за нас

ти ме огорчи 

нямаш ли милост

я ми кажи

 

за нази съдбата 

беше една

но пътят към обич

свършва сега

 

боли ме душата

сърцето гори

ти ме излъга

за тия мечти

 

аз ще си тръгна

към пътя далечен

а ти ще ми кажеш

простими бях грешен

© Кармен николова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??