15 may 2015, 7:54

Мрак 

  Poesía
368 0 0

мрачно студено 

е в мойта душа

гледам през сълзи

смях и тъга

 

живота за нас

ти ме огорчи 

нямаш ли милост

я ми кажи

 

за нази съдбата 

беше една

но пътят към обич

свършва сега

 

боли ме душата

сърцето гори

ти ме излъга

за тия мечти

 

аз ще си тръгна

към пътя далечен

а ти ще ми кажеш

простими бях грешен

© Кармен николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??