9.02.2017 г., 13:10 ч.

Мрак 

  Поезия » Любовна
492 1 2

В тъмна стая съм,

с тъмни стени,

а в мен тъмни мисли.

Твоят прозорец свети,

там си ти, ето те

сред други прозорци (излишни).

 

Тази вечер съм сама,

ти също.

Ти си единствената светлина

                в мрака.

 

А мен ме страх от тъмно.

© Таня Всички права запазени

.

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??